Kategóriák
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Naptár
2024. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Hírek

2014.09.06
Azonnali siker: a vadonatúj Volvo XC90 First Edition

A vadonatúj Volvo XC90 First Edition -  1927 egyedileg sorszámozott, kizárólag online megvásárolható - modell 47 órával a szerda délután 4 órás megjelenése után elfogyott.! A legtöbb autót már egy órával a rendszer megnyitása után lefoglalták. A csúcson 7 autót vásároltak meg percenkén


“Nagyon elégedettek vagyunk, de számítottunk arra, hogy autóink hamar elfogynak” mondta Alain Visser, a Volvo Car Group értékesítési, marketing és ügyfélszolgálati alelnöke. “Az XC90 iránti hatalmas érdeklődés tovább fokozódott a múlt heti világpremier után.”

 A First Edition modellek, amelyek a Volvo alapításának évét ünneplik, a történelemben először kizárólag a www.volvocars.com honlapon voltak elérhetőek.

Az 1927 darab First Edition tulajdonos egy gazdagon felszerelt autót kap, amelynek küszöbét elegáns, gravírozott sorszám díszíti, míg kívül, a motorjelzés mellett egyedi embléma található.

 “Az első vevők már az első másodpercben lefoglalták kedvenc számaikat. A gyors reakció bizonyítja, hogy az XC90 tényleg egy ikonikus modell. A First Edition a gyűjtők modellje lesz a jövőben,” mondta Alain Visser.

 

Fekete fényezés és és szellőztetett, borostyánszínű nappa bőrülések

Onyx fekete fényezés és 8-küllős, 21 colos könnyűfém keréktárcsák társulnak a borostyán színű nappa-bőr ülésekhez, a bőrrel borított műszerfalhoz és a diófa betétekhez.

A First Edition modelleket országoktól függően nagy teljesítményű benzin vagy dízelmotor hajtja, Magyarországon – mint Európa többi országában is – a dízelmotoros változat volt rendelhető.  A Volvo Cars’ új négyhengeres Drive-E motorjai közül  a kompresszoros és turbófeltöltős T6 összekrékmeghajtással 320 lóerős, míg a D5 ikerturbós dízelmotor 225 lóerőt ad le. 

A tablet-szerű központi érintőképernyő az egyik legszembeötlőbb elem a vadonatúj XC90-ben. Ez a vadonatúj eszköz gyakorlatilag gombok nélkül üzemeltethető és egy egészen új megoldást képvisel az autóban ülők számára számára, amelyen keresztül irányíthatják autójukat és internet alapú termékek és szolgáltatások széles köréhez férhetnek hozzá. 

 

A Bowers & Wilkins audiorendszer 1,400 wattos teljesítményt ad le egy D kategóriás erősítővel, 19 hangszóróval és a legmodernebb hangfeldolgozó szoftverrel, amely egy világszínvonalú élő előadás érzetét hozza el az autóban.

A legátfogóbb alapvető biztonsági csomag

Az autóipar legátfogóbb és technológiailag legkifinomultabb biztonsági csomagja érhető el a modellhez, amely tartalmaz két biztonságtechnológiai világújdonságot: az útelhagyást észlelő rendszert és az automatikus fékezést útkereszteződésben. Mindemellett a Volvo Cars’ összes automata fékező-, kerékpáros- és gyalogosvédelmi rendszere alapvető felszereltség az autóban