Kategóriák
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Naptár
2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Hírek

2020.09.26
Volvo Classic Szerviz 5+

Classic Szerviz 5+: bármelyik Volvo modellünket választja, hosszú távon is a biztonságra voksol

Melyek a legnépszerűbb alkatrészek, amelyek a leggyakrabban érintettek egy 5 évesnél idősebb autó esetében?

- féktárcsák

- akkumlátorok

- kuplung

- vezérműszíj

- ablaktörlők

- fékbetétek

- vízpumpaClassic szerviz 5+ ajánlatunk pedig ezeket is tartalmazza.

Ha megszeretünk egy autót, örülnénk, ha hosszú távon is megbízható társunk lenne az utakon. Ám ahogy az idő telik, felmerülhetnek olyan javítások, amik alkatrészcserével járnak.

Ezt kívánjuk megkönnyíteni Classic Szerviz 5+ ajánlatunkkal, amelyet az 5 évnél idősebb autók tulajdonosainak kínálunk. Ha autójával hivatalos Volvo márkaszervizünkhöz fordul, javítási munkálatai során mind a munkadíjból, mind az alkatrészek árából 30% kedvezményt adunk.

Nincsenek alkatrészcserével kapcsolatos kockázatok: amíg az autónak ön a tulajdonosa, az eredeti, gyári alkatrészekkel végrehajtott javítás után a kicserélt alkatrészek teljes élettartamára garanciát vállalunk.A Classic Szerviz 5+ a következő alkatrész-csoportokra vonatkozik:


Futómű-alkatrészek
Autónk futóműve nem csak a biztonság, a vezetési élmény és a dinamizmus megőrzése miatt fontos, de a nem megfelelő működés akár megemelkedett fogyasztással és plusz költségekkel is járhat. Ezért érdemes rendszeresen ellenőriztetni és szükség esetén javíttatni.
Fék-alkatrészek
A Volvo számára a legfontosabb az autót vezető és az autóban ülők biztonsága, és ennek kulcsa a tökéletesen működő fékrendszer. Hatékonyságának megőrzéséhez a gondos és rendszeres karbantartás elengedhetetlen.
Motorvezérléshez kapcsolódó alkatrészek
Az autó szíve a motor, ezért a vezérműszíj és a vezérléshez kapcsolódó egységek cseréje során a gyári alkatrészek beépítése kulcsfontosságú.
Károsanyag-kibocsátáshoz kapcsolódó alkatrészek
A Volvo szívügye a környezetünkkel szemben tanúsított tudatos és felelősségteljes hozzáállás. A károsanyag-kibocsátás csökkentése évek óta az egyik legfontosabb fejlesztési területünk, amelynek eredményeit csak a tökéletesen működő motor garantálhatja.
Hűtőberendezés alkatrészei
A hűtőberendezés nem megfelelő működése olyan járulékos meghibásodásokat okozhat, amelyek költségesebb javításokat tehetnek szükségessé. Ezért nagyon fontos, hogy a hűtőrendszer kifogástalan állapotát rendszeresen ellenőriztessük és szükség esetén - kizárólag gyári alkatrészek felhasználásával - javíttassuk.
Szélvédő javítás önrész nélkül
A szélvédő javításával és cseréjével kapcsolatos egyedi ajánlatunk Casco-val rendelkező ügyfeleink esetében érvényesek.